Saton Optiek Leiderdorp

Saton optiek Leiderdorp

Leiderdorp

Saton Optiek Leiderdorp is al ruim 25 jaar gevestigd in de Winkelhof te Leiderdorp. Philip de Jong is deze tweede Saton-vestiging destijds samen met Kees Saton jr. gestart.
De collectie van Leiderdorp is zeer veelzijdig. Naast de bekende Saton Optiek merken en diverse modemerken is Leiderdorp met een zeer uitgebreide collectie artistieke monturen hét adres voor een uitgesproken montuur. Design, kleur en gebruik van diverse materialen zijn terug te zien in deze collectie.

Saton Optiek Leiderdorp

Winkelhof 43
2353 TT Leiderdorp
T: 071 5412521
E: leiderdorp@satonoptiek.nl

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

13:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-21:00
09:00-17:00

Leiderdorp en de sport

Saton Optiek Leiderdorp beschikt over een grote collectie sportbrillen. De adviseurs in onze winkel zijn deskundig op het gebied van sport en sportbrillen en helpen u graag bij het kiezen van de voor u beste sportbril! Bij Saton Optiek Leiderdorp hebben we ook de beste sportbril-merken voor u geselecteerd. Zo werken we graag met Adidas en Oakley.

Sportbrillen Saton Optiek Leiderdorp
Sportbrillen Saton Optiek Leiderdorp

Uw gastheer

Philip de Jong is ruim 25 jaar werkzaam bij Saton en het gezicht van Saton Optiek Leiderdorp. Philip werkt graag met jong talent en heeft dan ook diverse nominaties en prijzen gewonnen in de categorie 'Beste Leerbedrijf'. Veel van zijn pupillen hebben ook hun plek binnen Saton Optiek weten te bemachtigen. Op deze manier is Ramon de Keizer filiaalmanager van Saton Amsterdam geworden.
Philip werkt graag met bijzondere monturen en is een fan van brillenmakers die net iets anders ontwerpen. Het designmerk Theo is dan ook zijn favoriet. Theo biedt een zeer kleurrijke collectie met een geheel eigen signatuur.

Philip de Jong Saton Optiek Leiderdorp
Philip de Jong Saton Optiek Leiderdorp

Uw gemak is onze zorg!

Bij Saton Optiek Leiderdorp staat u bovenaan. We willen het voor u zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken. Of het nu gaat om een nieuwe bril, contactlenzen of een leuke zonnebril. U kunt altijd bij ons langskomen en we geven u graag advies onder het genot van een lekker kopje koffie.

Saton Optiek Leiderdorp
Saton Optiek Leiderdorp

Onze service

De service van Saton Optiek gaat ver. Wij willen dat u blij bent dat u voor Saton Optiek hebt gekozen. Om deze reden nemen we elke klacht, opmerking of aanmerking serieus. Saton Optiek werkt met de beste producten, en wanneer er onverhoopt toch een keer iets fout gaat, dan zorgen wij samen met u voor een passende oplossing.

Service Saton Optiek Leiderdorp
Service Saton Optiek Leiderdorp

Artistiek Leiderdorp

Saton Optiek Leiderdorp is de meest artistieke winkel van de Saton Optiek familie. Zo vindt u bij ons een zeer uitgebreide collectie Theo-brillen en andere artistieke merken. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Saton Optiek Leiderdorp
Saton Optiek Leiderdorp

Professioneel advies

Bij Saton optiek Leiderdorp hebben we gespecialiseerde adviseurs. Zij kunnen u precies vertellen welke bril bij u staat en waarom. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen. Op basis van uw wensen adviseren we u over welke bril het beste bij uw gezichtskleur, gezichtsvorm en uw wensen past.

Saton Optiek Leiderdorp
Saton Optiek Leiderdorp

Gediplomeerde en gespecialiseerde medewerkers

Bij Saton Optiek Leiderdorp werken afgestudeerde opticiens en optometristen.
Zij beschikken dan ook over uitstekende theoretische en praktische kennis, zodat u kunt rekenen op een professionele en adequate beoordeling van uw ogen en een bij uw ogen en wensen passend advies. Samen met u komen we tot het beste resultaat.

Oogmeting Saton Optiek Leiderdorp
Oogmeting Saton Optiek Leiderdorp

Deskundig glasadvies

Onze specialisten weten alles van glas. Door onze gerichte advisering krijgt u een goed beeld van de werking, de voordelen en beperkingen van de verschillende soorten glazen voor u als gebruiker. Op basis van de adviezen van onze specialisten kunt u de keuze maken die voor u het beste aanvoelt. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar wanneer u meer advies wenst of wanneer u de keuze te moeilijk vindt. Voor Saton Optiek Leiderdorp is alleen het beste voor uw ogen goed genoeg!

Glasadvies Saton Optiek Leiderdorp
Glasadvies Saton Optiek Leiderdorp

Onze werkplaats en haar wonderen

Om kwaliteit te kunnen garanderen, slijpen wij zelf de glazen en zetten wij ze zelf in uw bril. Hierdoor hebben wij altijd de laatste check op de controle. Het is alleen niet altijd een gemakkelijk klusje. Daarom hebben we bij Saton Optiek Leiderdorp een aantal werkplaatswonderen die met veel precisie uw bril kunnen maken. Dit kan zelfs al binnen een uur, als u voorraadglazen kiest en de toepassing voor u werkt.

Werkplaats Saton Optiek Leiderdorp
Werkplaats Saton Optiek Leiderdorp

Wilt u toch geen bril?

Wilt u liever toch geen bril? Dan kunnen onze contactlensspecialisten een contactlens bij u aanmeten. Onze uitstekend opgeleide en gediplomeerde contactlensspecialisten kunnen u prima adviseren in uw keuze voor een type contactlens. Net als bij brillen is het assortiment zeer uitgebreid. Het is natuurlijk van essentieel belang dat er een goede, bij uw ogen passende, contactlens wordt gekozen en dat deze speciaal voor uw ogen wordt gemaakt. Wij hebben hiervoor de goede specialisten en de beste apparatuur in huis.