Saton optiek Leiden

Leiden

De winkel in Leiden is de 'jongste' vestiging van de zes Saton-filialen, wat natuurlijk is terug te zien in de collectie monturen en zonnebrillen. De winkel is gevestigd in het hartje van Sleutelstad Leiden, aan de Lange Mare. In het prachtige historische pand hebben Leon, René en Corry drie etages tot hun beschikking. Op de begane grond komt u in de winkelruimte, op de eerste etage bevinden zich de meetruimte en een heerlijke bank om met een kopje echte koffie te genieten van het prachtige uitzicht op de Haarlemmerstraat en de Hartebrugkerk en op de bovenste etage is de werkplaats.

Saton Optiek Leiden

Lange Mare 118
2312 GV Leiden
T: 071 5131010
E: leiden@satonoptiek.nl

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

10:00-18:00
10:00-18:00
10:00-21:00
10:00-18:00
09:00-18:00

Geen haast, wij nemen alle tijd voor u!

Onder het genot van een kopje koffie nemen Leon, René en Corrie alle tijd om u te adviseren bij uw keuze voor een montuur, glazen, zonnebril, contactlenzen of ooglaserbehandelingen. Kortom, Saton Optiek Leiden biedt u alle mogelijkheden om (weer) goed te kunnen zien.

Saton Optiek Leiden
Saton Optiek Leiden

Weinig tijd en toch dezelfde dag een stijlvolle bril?

Wij werken graag met het voorraadglazen om u binnen één uur de show te laten stelen met uw koop. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden op gebied van glazen, waarbij u deskundig advies kan krijgen.

1uur service Saton Optiek Leiden
1uur service Saton Optiek Leiden

Waar kunt u ons vinden ? In het leukste stukje Leiden !

Bovenaan de wensenlijst van de familie Saton voor het vinden van een geschikte winkellocatie in Leiden stond het immer gezellige plein op de hoek van de inspirerende Lange Mare en de drukke Haarlemmerstraat. Het vertrek van de lingerie winkel, voorheen bruidsmode zaak, aan de overkant van de Hartebrugkerk was het signaal om Saton Optiek Leiden te gaan vestigen.

Saton Optiek Leiden
Saton Optiek Leiden

Terras Annie's Verjaardag

Rondom Saton Optiek Leiden vind u talrijke gezellige terrasjes, waaronder Annie's Verjaardag. Recht tegenover één van Leiden's grootste iconen, de Hartenbrugkerk. Onder de Leidenaars staat de kerk ook wel bekend als de Coeliekerk, naar de Latijnse spreuk boven de ingang, Hic Domus Dei est et Porta Coeli (Dit is het huis van God en de poort naar de hemel).

Annie's verjaardag Leiden
Annie's verjaardag Leiden

Driss Fashion

Een warme (familie)band deelt Saton Optiek Leiden met Driss, gevestigd op de Breestraat 12 in Leiden. Geen mode, maar stijl, dat is het uitgangspunt voor de collecties die je vindt in de winkels van Driss. Mooie pasvormen, comfortabele materialen en hoogwaardige afwerkingen benadrukken de persoonlijkheid van deze winkel.

Driss Fashion Leiden
Driss Fashion Leiden

Kapper Eric

Een begrip in Leiden en bij Minerva! Een verzorgd uiterlijk begint met het haar en dan de bril. Bij herenkapsalon Eric op de Ketelboetersteeg 29 te Leiden kunt u zonder afspraak terecht voor het knippen van uw haar, allerlei scheerproducten of gezellig een kop koffie!

Kapper Eric Leiden
Kapper Eric Leiden

Merken in deze winkel

Chanel logo Saton Optiek Tom Ford logo Saton Optiek brands Mykita logo Saton Optiek Etnia Barcelona logo Saton Optiek Dick Moby logo Saton Optiek Anne et Valentin logo Saton Optiek Persol logo Saton Optiek Andy Wolf logo Saton Optiek Ray-Ban logo Saton Optiek Claire Goldsmith logo Saton Optiek Roger Bacon logo Saton Optiek

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste (zonne)brillen trends.