Saton Optiek Katwijk

Saton optiek Katwijk aan Zee

Katwijk

Saton Optiek is ruim vijftig jaar geleden in Katwijk begonnen. De winkel in Katwijk is de grootste van de zes filialen met een uitgebreide collectie van een groot aantal merken. Gezien de ligging aan de kust is Saton Katwijk ook het juiste adres voor de nieuwste collectie zonnebrillen. Naast de bekende collecties van modehuizen en optieklabels, kenmerkt Katwijk zich door een zeer uitgebreide collectie klassieke monturen. Van oudsher heeft Katwijk een zeer actieve oogzorgpraktijk. Dit is tot op de dag van vandaag een zeer belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Saton Optiek Katwijk aan Zee

Princestraat 38
2225 GC Katwijk aan Zee
T: 071 4014763
E: katwijk@satonoptiek.nl

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
donderdag koopavond
vrijdag
zaterdag

13:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
19:00-21:00
09:00-18:00
09:00-17:00

Winkel gesloten op 27 januari

In verband met onderhoud van onze vloer zijn wij maandag 27 januari gesloten. Onze excuses voor het ongemak!

Uw gastheer

Gerard is al ruim 25 jaar het gezicht van Saton Optiek Katwijk. Met ruim 40 jaar ervaring in de optiek is Gerard een wandelende encyclopedie. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Katwijk. Deze duizendpoot ziet filiaalmanagement als het coachen van een voetbalteam.

Gerard Saton Optiek Katwijk
Gerard Saton Optiek Katwijk

Gerard en Sport

Gerard is een groot sportliefhebber en een fanatiek wielrenner. Hij weet als geen ander wat scherp zien betekent bij het uitoefenen van sport en adviseert u graag over de mogelijkheden. Bij Saton Optiek werken we dan ook met de beste sportmerken, waaronder Adidas, Oakley en Julbo.

Sportbrillen Gerard Saton Optiek Katwijk
Sportbrillen Gerard Saton Optiek Katwijk

Uw ogen zijn ons toevertrouwd

Martijn, optometrie en Saton Optiek zijn al ruim 25 jaar onafscheidelijk! Martijn heeft al jaren zijn diploma's op zak maar is nooit uitgeleerd. Zelfstudie, avondwerk en bergen van praktijkervaring zorgen ervoor dat geen enkel oog voor een verrassing zorgt.

Martijn Saton Optiek Katwijk
Martijn Saton Optiek Katwijk

Zonder technische specialisten geen maatwerk

Wij werken op ambachtelijke wijze en met zeer gedreven technici. Geen technische uitdaging is ons te veel. Maatwerk en vakmanschap zijn onze drijfveren.

Vakmanschap Saton Optiek Katwijk
Vakmanschap Saton Optiek Katwijk

Geen maatwerk?

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw nieuwe bril binnen 1 uur klaar is. Wanneer u deze 1-uur service wenst, maken wij gebruik van ons enkelvoudig voorraadglas. Zo kunt u snel en tegen een geringe investering genieten van scherp zicht en van uw nieuwe look! Nota bene: het voorraadglas, en daarmee de 1-uur service, zijn niet voor alle toepassingen inzetbaar.

1uur service Saton Optiek Katwijk
1uur service Saton Optiek Katwijk

Wij adviseren u met plezier bij uw keuze voor een montuur

Niets is zo leuk als u te laten zien wat een bril met uw uiterlijk kan doen. Hierbij houden we rekening met gezichtskleur, model, gezichtsvorm, draagcomfort en tal van andere aspecten die van invloed zijn. Het is onze uitdaging om samen met u een mooi montuur te vinden! Door ons ruime scala aan merken en dus ook stijlen hebben we voor iedereen een bril in huis. Zo werkt het team van Saton Optiek Katwijk graag met Chanel en Tom Ford als fashion merken. Ook is het team van Saton optiek Katwijk erg gecharmeerd van optiekmerken als Lindberg, Lunor, Moscot en Cazal.

Advies Saton Optiek Katwijk
Advies Saton Optiek Katwijk

De mooiste Zonnebrillenmerken

Bij Saton optiek Katwijk werken we graag met de mooiste merken om u zo goed mogelijk in uw behoefte te voorzien. Bij Saton Optiek Katwijk werken we met grote fashionlabels maar ook met mooie optiekmerken. Zo hebben we schitterende zonnebrillen van Tom Ford en Chanel. Ons team werkt ook graag met onbekende optiekmerken om u te verrassen met mooie monturen. Zo zijn Ray-Ban, Persol en Serengetti erg geliefd.

Wij helpen u graag

Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en nemen daar de tijd voor. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is waar wij voor staan. Van een kopje koffie tot schadegevallen, wij helpen u graag. Wij willen dat u met een glimlach aan ons terug denkt!

Service Saton Optiek Katwijk
Service Saton Optiek Katwijk