Saton optiek Amsterdam

Amsterdam

In het modecentrum van Nederland kan een winkel van Saton Optiek niet ontbreken. Saton Optiek Amsterdam is gevestigd in het leukste stukje Amsterdam, namelijk de oude Pijp. In deze wijk, gelegen rondom de Albert Cuyp, het Heinekenplein en talloze restaurantjes, is Saton Optiek al jaren een begrip. Menig Amsterdammer voelt zich thuis bij Saton Optiek Amsterdam, waar fashion hoog in het vaandel staat.

Saton Optiek Amsterdam

1e van der Helststraat 3a
1073 AA Amsterdam
T: 020 5788500
E: amsterdam@satonoptiek.nl

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

10:00-19:00
10:00-19:00
10:00-19:00
10:00-19:00
10:00-18:00

Het team

Ramon en zijn collegae Robbie, Ana en Markus zijn een veelzijdig en talentvol team en zetten graag een lekkere kop koffie of thee voor u. Onder het genot hiervan nemen wij alle tijd om u te adviseren over de komende brilmodetrends en technologische ontwikkelingen in de wereld van het zien. Maar schrik niet als één van onze klanten u spontaan meehelpt in de keuze van uw nieuwe bril of zonnebril!
De jonge dame naast Ramon is Ellen. Ellen heeft naast haar studie samen met ons gewerkt, nu is tijd voor haar verdere carrière.

Uw gastheer

Ramon en gastheerschap zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met zijn roots in Amsterdam voelt hij zich enorm thuis in zijn winkel en is hij in korte tijd een bekend gezicht geworden in de Pijp. Zodra de vijf in de klok zit bestaat er een kans dat hij spontaan een lekkere bubbel aanbiedt, dat hoort nu eenmaal in de Pijp. Bovenal vindt hij het belangrijk om u goed te informeren over alle mogelijkheden binnen ons brede aanbod.

Wij staan graag voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en nemen daar de tijd voor. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn waar wij voor staan. Van een kopje koffie tot schadegevallen, wij helpen u graag. Wij willen dat u met een glimlach aan ons terug denkt!

De hipste zonnebrillen voor u!

Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om uw ogen tegen fel licht en schadelijke UV-straling te beschermen. Daarnaast zijn het natuurlijk belangrijke modeaccessoires geworden. Bij Saton Optiek combineren we graag het één met het ander. Onze collectie bestaat uit de mooiste zonnebrillen van top modemerken en bijzondere brillenlabels. Ieder seizoen passen we de collectie aan de trends aan en kiezen we de merken die op dat moment het meest gewild en verrassend zijn. Denk daarbij aan merken als Chanel, Dior en Tom Ford maar ook aan mooie labels als Cazal, Oliver Peoples, Mykita en Oliver Goldsmith.

Toch advies nodig?

Daarnaast zijn er natuurlijk evergreens zoals Ray-Ban en Persol. In alle gevallen informeren wij u graag over de specifieke lenseigenschappen, want 'er beter uitzien' combineren wij graag met 'goed zien' en de beste bescherming voor uw ogen.

De mooiste correctiemonturen en de beste service

Saton Optiek biedt u een unieke selectie merken en modellen. U vindt er veel collecties van specifieke brilontwerpers als Lindberg, Mykita, Oliver Goldsmith, Sama, Dita en bijvoorbeeld Moscot. Al deze merken kenmerken zich door een geheel eigen stijl die het handschrift van de designer verraadt. Daarnaast is er een ruime keuze uit luxe modemerken als Chanel, Tom Ford, Paul Smith, Dior en tal van anderen. We volgen daarbij nauwlettend de trends en zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van mode en design. Alleen zo kunnen we u optimaal adviseren.

De beste apparatuur

Ramon is niet alleen een groot brillenliefhebber, maar ook een zeer deskundig opticien. Met een oogheelkundige-achtergrond in de familie, wil Ramon uitsluitend werken met de beste apparatuur en producten. Er goed uitzien vindt hij belangrijk, maar goed zien is een vereiste voor hem.

Specialistische oogmetingen

Bij de nieuwste methode om brillenglazen aan te meten wordt naast de sterkte, oogbalans en de gezondheid van de ogen ook rekening gehouden met het montuur en met de unieke eigenschappen van uw ogen. Wanneer alle verkregen informatie wordt verwerkt in uw glazen spreken wij over de ultieme vorm van comfortabel zien.

Vandaag uw bril?

Ramon werkt graag met zijn voorraadglazen om u binnen één uur de show te laten stelen met uw aankoop. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden op het gebied van glazen, waarover hij u graag deskundig adviseert.

Waar kunt u ons vinden? In het leukste stukje Amsterdam!

De Pijp is het leukste stukje Amsterdam. Hier zijn de leukste winkeltjes te vinden. Natuurlijk is de Pijp erg bekend van de Albert Cuypmarkt. Dit is erg leuk om gewoon een middagje langs de kraampjes te slenteren. Ook zijn er meer dan genoeg leuke winkeltjes te vinden in de Pijp. Ook aan terrasjes is er geen gebrek. Zo kunt u heerlijk van een drankje genieten op het plein of een lekker hapje eten. Hieronder is speciaal voor u een selectie van de allerleukste winkeltjes in de Pijp gemaakt.

Angel Agudo

Deze winkel is zeker een aanrader in de Pijp. Het is een winkel met een mooi scala aan kledingmerken. Het is allemaal net even anders dan de standaardkleding. De setting van de winkel gaat richting het arty. Het leuke aan deze winkel is dat het tegelijkertijd een kapsalon is.

Baskèts

Founded in 2012, Amsterdam. From street culture to ready-to-wear fashion;
Baskèts selecteert het beste van alle werelden onder één dak. Het adres voor een paar sneakers maar ook voor leuke gifts.

LA VENTA TRAITEUR

Deze Spaanse tapaswinkel heeft echt alle tapas. Als u in de winkel staat is het eigenlijk alsof u in Spanje bent. Het leuke is, dat alles ook echt uit Spanje komt en met zorg wordt geselecteerd door de eigenaar, die natuurlijk ook van Spaanse komaf is. De eigenaar draagt er ook zorg voor dat iedereen tevreden de deur uit gaat. Als een tapas niet te krijgen is bij hem, zorgt hij ervoor dat u hem toch krijgt, al moet de tapas speciaal gehaald worden in Spanje!

Apple67

Apple67 is echt the place to be. Hier vindt u kleding van ontwerpers die niet of nauwelijks te krijgen zijn in Nederland. Hier verkopen ze ook vintage stukken van grotere merken. Het leuke aan deze winkel is, dat er vooral wordt gewerkt met jonge designers uit Nederland en het buitenland.

De taart van m'n tante

Als u bij de taart van m'n tante binnenkomt, waant u zich in een 'zuurstok roze Barbie wereld'. Als u in dit zaakje zit, vergeet u dat u in het drukke Amsterdam bent. Hier kunt u namelijk genieten van heerlijke taart, in alle soorten, maten en smaken. Het is een ideale omgeving voor een gezellige shoppingbreak met een pot thee en een heerlijk stukje taart.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste (zonne)brillen trends.