sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe
Goed zien op het werk Saton Optiek

Visio Inloopspreekuur - 16 april van 10.00 tot 12.00 uur - Leiderdorp

Saton Optiek en Konklijke Visio slaan de handen ineen: ontspannen blijven lezen, ook als het zicht minder is.

Is het lezen van de krant vermoeiend? Dansen de letters door elkaar? Probeert u het lezen makkelijker te maken met hulpmiddelen, maar lukt dit niet?
Uiteenlopende visuele problemen kunnen maken dat lezen niet goed gaat en onplezierig is. Zoekt u een oplossing? De adviseurs van Saton Optiek en Visio geven u op 16 april advies en informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van lezen. Want ook met een visuele beperking blijft het goed mogelijk om teksten en boeken te lezen. Denk bijvoorbeeld aan vergrootglazen, loepbrillen, beeldschermloepen of een luisterboek. Met deze hulpmiddelen en aanpassingen kan lezen weer leuk zijn!

Oogmeting en deskundig advies

Tijdens dit inloopspreekuur is ook een deskundig optometrist aanwezig. U kunt uw gezichtsscherpte laten testen, persoonlijk advies krijgen en/of antwoord op de vraag of uw huidige leeshulpmiddelen nog volstaan, verbeterd of geoptimaliseerd kunnen worden.

Meer informatie

Het spreekuur vindt plaats bij Saton Optiek in Leiderdorp. Aanmelden kan telefonisch bij de winkel: 071 5412521

 

Meer weten over Saton Optiek Leiderdorp?

Ontdek de winkel