Vingino Saton Optiek

Vingino is in 2001 gestart als een modisch, stoer en eigenwijs kinderjeanslabel. Vooral de opvallende details van Vingino, de tot in de puntjes uitgewerkte modellen en de vele vernieuwende wassingen, bepalen elk seizoen weer het beeld. Na de goede start met de kleding zijn ook de kinderbrillen geïntroduceerd.

Sinds het begin van 2001 heeft Vingino zich gericht op het ontwikkelen van een eigen identiteit. Zo kan Vingino een zo goed en mooi mogelijk product leveren. In Ermelo zijn de designers elke dag bezig om met nieuwe ontwikkelingen en nieuwe idee├źn te komen. Vingino onderscheidt zich door een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vingino eyewear in het jeugdjournaal

Kinderen ontwerpen hun eigen bril en halen het journaal! Dit was een initiatief van Vingino.

Vingino brillen

Vingino let erg goed op de kindermode. Ze zijn ervan overtuigd dat brillen het kind maken. Zo moeten er veel verschillende soorten zijn. Voor een meisje moet er een echt meisjesbrilletje zijn en voor een jongen een stoere jeansbril. Vingino laat kinderen kind zijn met hun brillen en focust daadwerkelijk op het kind. Zo konden kinderen bijvoorbeeld hun eigen poetsdoekje ontwerpen.

Vingino Saton Optiek
Vingino Saton Optiek

Vingino is verkrijgbaar in de volgende winkels