G-star is in 1989 opgericht in Nederland. De filosofie van G-star is sinds deze periode al 'just the product'. Hiermee willen ze zeggen dat ze vasthouden aan de basis van het product en daarmee verder gaan ontwikkelen en innoveren. Zo hebben ze de grenzen van denim bijvoorbeeld al verlegd naar 'luxe denim voor op straat'.

G-Star staat natuurlijk bekend om zijn spijkerkleding. Nu heeft het Nederlandse bedrijf echter zo'n grote naam opgebouwd in binnen- en buitenland dat het ook andere producten is gaan maken. Denk hierbij aan schoenen, tassen, jassen en natuurlijk kunnen brillen daarbij niet ontbreken.

G-Star brillen

Waar G-Star erg sterk in is, is zijn identiteit door te voeren in alle lijnen van het merk. Zo voert G-Star ook zijn identiteit door in de brillen. De brillen van G-Star zijn erg typerend voor het merk. De brillen zijn of erg grof en vooruitstrevend en aanwezig zoals het merk ook in zijn kleding is. Of de brillen van G-Star zijn erg vintage en met dun metaal en ronde vormen. Ook deze vintage lijn is erg goed terug te zien in de kleding. G-Star brillen zijn nu pas een jaar op de markt maar nu al wordt het door veel verschillende bekende personen over de hele wereld gedragen. Zo wordt stijlicoon Rita Ora veel gespot met de brillen van G-Star

Afrojack en G-star

Na een succesvolle kledinglijn in samenwerking met Afrojack, presenteert G-star nu ook een special edition zonnebril in samenwerking met Afrojock. Deze bril is in een exclusieve oplage van 300 stuks gemaakt. Echter zijn er maar 50 van gemaakt voor Europa. De bril is met een stoere dubbele neusbrug en een metalen balk erop bevestigd. Ook is de bril uitgevoerd in een matte zwarte kleur.

G-Star is verkrijgbaar in de volgende winkels

Bekijk ook onze andere merken

Ray-Ban Tom Ford