sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Zorg en service, ook in deze tijd

Bij Saton Optiek staat de gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. In navolging van de maatregelen van de overheid hebben wij besloten om de openingstijden van onze winkels aan te passen.

Wij hebben onze meetruimtes aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM. Door het plaatsen van schermen, het nemen van afstand, persoonlijke beschermingsmiddelen en strenge hygiëne is het weer mogelijk om een oogmeting uit te voeren. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken bij uw Saton Optiek winkel. Contactlenscontroles en (optometrische) oogonderzoeken zijn helaas nog niet mogelijk.

Het passen van zonnebrillen en monturen is ook weer mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar om u persoonlijk te helpen.

Openingstijden winkels

Onze winkels hanteren bijna weer helemaal de reguliere openingstijden. Kijk voor de meest actuele tijden bij uw Saton Optiek winkel.

Ga naar winkels en openingstijden

In de winkel hanteren wij een streng hygiënebeleid en volgen wij de adviezen van het RIVM. Wilt u zich hier ook aan houden? Bij voorbaat dank!

Contact

Heeft u vragen? Uiteraard proberen wij zoals altijd samen met u te kijken naar een passende oplossing. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens bovenstaande servicetijden. Uw e-mail wordt zo snel mogelijk opgepakt. Heeft u vragen over oogzorg, (optometrische) oogonderzoeken of contactlenzen? Onze gediplomeerde optometristen geven u graag passend advies. Neem hiervoor contact op met uw Saton Optiek winkel.

Kijk voor de contactgegevens op onze winkelpagina’s. 

Voorzorgsmaatregelen

In onze winkels hanteren wij een streng hygiënebeleid. In onze winkels in Leiderdorp en Katwijk mogen maximaal 5 klanten tegelijk naar binnen. In onze winkels in Oegstgeest en Wassenaar maximaal 3 klanten tegelijk, in Amsterdam 4 klanten en in de winkel in Leiden maximaal 1 klant tegelijk.

Heeft u geen klachten? Houd gepaste afstand (1,5 meter) en volg de instructies van onze medewerkers.

Heeft u (milde) verkoudheidsklachten? Blijf thuis en beperk (sociale) contacten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het RIVM.

Heeft u oogklachten? Vul de online check in.

ga naar de online oogzorg check
Contactlenzen Saton Optiek

Bestel uw contactlenzen online en laat deze thuisbezorgen of haal ze op in de winkel.

ga naar contactlenzen bestellen
Contactlenzen Saton Optiek

Online contactlenscontrole

ga naar de vragenlijst