sluiten

sluiten

Try-on 0/4

Selecteer max 4 monturen uit onze exclusieve merken collectie en wij leggen ze voor jou klaar in de winkel om ze te passen.

Voeg een montuur toe

Advies & oogzorg

Onze optometristen realiseren zich als geen ander hoe belangrijk uw ogen en goed zien voor u zijn. Bij Saton Optiek weet u dan ook altijd zeker dat uw ogen onderzocht worden door, of onder toeziend oog van, een gediplomeerd optometrist. Dat is minder vanzelfsprekend dan u denkt want iedereen mag in Nederland, ook zonder diploma, contactlenzen aanpassen. Om bij te blijven bezoeken onze optometristen bijscholingscursussen en als team bespreken ze voortdurend alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van ogen, contactlenzen en verzorging.

Onze apparatuur

Om hun werk goed te kunnen doen, beschikken onze optometristen in alle winkels over state-of-the art apparatuur om je ogen letterlijk topografisch in kaart te brengen. Daarbij gaat het niet alleen over de sterkte-afwijking die gecorrigeerd moet worden maar ook over de vorm, conditie en gezondheid van uw ogen en oogleden en de samenstelling van het traanvocht.

Hygiëne & verzorging

Bij Saton Optiek werken we uitsluitend met de beste contactlenzen van gerenommeerde fabrikanten. Alleen bij goed en voldoende onderhoud kunnen wij de kwaliteit van die contactlenzen garanderen. Voor elke lens en voor ieder persoon en omstandigheid kan een andere combinatie van verzorgingsproducten geschikt of nodig zijn. Dat heeft te maken met het type contactlens en het contactlensmateriaal maar ook met de hoeveelheid bacteriën en bijvoorbeeld eventuele allergieën. Onze optometristen stellen daarom met zorg de beste combinatie van verzorgingsproducten voor uw ogen en contactlenzen samen.

maak een afspraak

Het resultaat

Naast goede aanmeettechnieken besteden wij ruim de tijd aan oogzorg en preventie. Uw ogen staan onder toezicht van een gediplomeerd optometrist, opgeleid en bevoegd om de gezondheid van je ogen te controleren.

Uiteindelijk komen we samen tot de beste keuze met als doel een leven lang probleemloos contactlenzen dragen.

In- en uitdoen van contactlenzen

In onze instructiefilms kunt u zien hoe u uw dag- of maandlenzen in en uit doet.

Ga naar de instructie
Contactlenzen Saton Optiek

Online contactlenscontrole

ga naar de vragenlijst