Saton optiek Wassenaar

Wassenaar

Als aangetrouwd lid in de familie van Saton stellen wij met trots voor onze schoonzoon Graafstal Optiek in Wassenaar. Al jaren staan Frans Graafstal en Kees Saton in nauw contact met elkaar, kennen zij elkaars gedachten en werken beide winkels zij-aan-zij in de regio. Hoe mooi is het aan te kondigen dat Graafstal Optiek nu echt is toegetreden tot de Saton familie onder de naam Graafstal Optiek. Deze fusie levert ongetwijfeld een versterking voor beide bedrijven en garandeert daarmee Graafstal Optiek als uw vertrouwde adres in Wassenaar met de nodige verruiming van servicepunten tot zelfs in Amsterdam.

Saton Optiek Wassenaar

Langstraat 129-131
2242 KL Wassenaar
T: 070 5113456
E: wassenaar@satonoptiek.nl

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:30
09:00-17:00

Uw gastheer

Bij Graafstal Optiek Wassenaar is Thomas Wagener uw gastheer. Thomas Wagener is HBO-optometrist/contactlensspecialist (Bachelor of Health) en heeft 15 jaar ervaring in de optiek. Thomas is echt een specialist, zowel op het gebied van oogonderzoek en aanmeten van maatwerkglazen, als op het gebied van het aanpassen van (multifocale) contactlenzen. “Graag houd ik me bezig met de laatste en meest innovatieve producten en diensten op het gebied van de oogzorg, monturen en contactlenzen, om onze cliënten een zo scherp en ontspannen mogelijk zicht te kunnen geven.”

Oprichter van Graafstal

Oprichter van Graafstal Optiek is Frans Graafstal en sinds 1974 vakbekwaam gediplomeerd opticien en contactlensspecialist, is gepassioneerd als het oogzorg en oogmode betreft. “We doen standaard zoveel méér voor onze klanten dan alleen een oogmeting. We spreken liever van een oogonderzoek. Naast oogdrukmeting (non-contact tonometrie), gezichtsveldonderzoek, nachtzichtmeting, en onderzoek naar de samenwerking tussen de ogen, bekijken we met behulp van een oogspiegel (fundoscopie) ook de gezondheid van de oogzenuw en het netvlies.” Frans werkt niet meer alle dagen, maar helpt u graag op afspraak.

Uw ogen zijn ons toevertrouwd

Wouter Seijsener is met 17 jaar ervaring als opticien/contactlensspecialist inmiddels een allround vakman. “Een interessant onderwerp van ons vakgebied, waarin ik me in de laatste jaren heb gespecialiseerd, is de ‘spierbalans’, de samenwerking tussen beide ogen. Hierbij maak ik gebruik van de Zeiss Polatest. Ook vind ik het vakmanschap van de optiek, zoals glazen slijpen en brillen maken in ons eigen atelier, nog steeds prachtig.”

Meer info ?

Bel of email ons gerust. Ook kunt u een kijkje nemen op www.graafstaloptiek.nl.

Merken in deze winkel

brands brands brands brands brands brands brands brands brands brands brands brands brands brands